Blog 9


De kop is er af: stem op Freek!


Tweeduizendveertien, de kop is er af. Een week van beste wensen en verschillende nieuwjaarsrecepties. Tijd om weer aan de slag te gaan. Wat mij betreft wordt 2014 het jaar waarin we de ondernemer in het licht zetten. Hardwerkende mensen die de crisis trotseren zoals een kapitein zijn deinend schip op koers houdt tijdens een storm. Stem op Freek Kamphuis als meest betrokken ondernemer 2014!


Meest betrokken ondernemer 2014!

Voor het eerst organiseert De Stentor de prijs voor de meest betrokken ondernemer van Zwolle. Ik stem op Freek en roep u op om dit ook te doen. Tot en met woensdag 29 januari kunt u via de website van De Stentor (www.destentor.nl/zwolle) uw stem uitbrengen. Stem!

En let op hé: dat ik voor iemand ben betekent niet dat ik tegen iemand ben. Sjoerd-Jan is een fantastische horeca-collega, zeer aimabel en heel actief in het Zwolse. Arjan is een prachtig voorbeeld van iemand die het roer volledig heeft omgegooid en nu maatschappelijk gedreven zijn duurzame onderneming uitbouwt. Bernhard ken ik niet persoonlijk maar ook hij is zichtbaar aanwezig in het Zwolse. Maar ik ga toch voor Freek en impliciet met hem voor al die detailhandel-ondernemers in Zwolle.


Waarom Freek?

Ik ken Freek nu een tijd en merk dat hij erg actief in het Zwolse (naast activiteiten elders in Nederland en zelfs in het buitenland blijft Zwolle zijn stad). Hij doet zijn werk en diplomatie op de achtergrond, in stilte. Maar zijn invloed is groot omdat bestuurders, collega-ondernemers en anderen in en rondom zijn grote netwerk zijn mening serieus nemen en op prijs stellen. Freek is ook visionair, uit zijn brein ontspruiten voortdurend ideeën om Zwolle nog mooier, beter en aantrekkelijker te maken. Je doet zelden vergeefs een beroep op Freek (zo was hij ‘Vriend van de Sint’ bij de recente intocht van Sinterklaas). Meer dan voldoende reden voor mij om Freek’s nominatie vet te steunen

Ondernemer in de spotlight

Zoals ik al zei, wat mij betreft zetten we in 2014 de ondernemer in het licht. Ik doe dat zelf in mijn maandelijkse bijdrage aan het magazine De Zwolder. Iedere maand een ondernemer op de voorgrond. Jong, oud, bijzonder, gedreven. Zij staan symbool voor al die binnenstad ondernemers, die onze mooie stad kleuren!Zwolle,

11 januari 2014

Peter Pels

Voorzitter Citycentrum Zwolle