Welkom bij Citycentrum Zwolle

Citycentrum Zwolle vertegenwoordigt de belangen van de ondernemers in de binnenstad van Zwolle.


Het secretariaat van Citycentrum Zwolle is doorgaans bereikbaar van maandag en donderdag van 10.00-13.00 uur. Van harte welkom!


Volg ons nu op Twitter en Facebook!


 


Citycentrum Zwolle staat voor een dynamische stad die optimaal te bereiken is, met voldoende stop en shopplaatsen, met goede fietsenstallingen, met een groot en gevarieerd aanbod van winkels, met duidelijke bewegwijzering en goede bestrating, met voldoende verlichting, met cameratoezicht.


Dit realiseren wij door mee te praten en mee te beslissen over de toekomst van onze stad in een aantal overlegstructuren.


Citycentrum is gesprekspartner van de gemeente, het Zwolle-Fonds, de stuurgroep centrummanagement, de Kamer van Koophandel, Bewoners Binnenstad Zwolle, Vrienden van de Stadskern.

Daarnaast participeert Citycentrum in een aantal werkgroepen waaronder bereikbaarheid, branchering, kermis, evenementen enz.


Traditiegetrouw organiseerde Citycentrum de Blauwvingerdagen in juli, de grootste braderie van Noord-oost Nederland en de jaarlijkse intocht van Sint Nicolaas.

Dit is per 2018 overgenomen door het “Zwolle-Fonds”


Het is natuurlijk geweldig dat u nu in no-time van de Randstad naar Zwolle kan met de Hanzelijn!


Ons streven is een veilig en aangenaam koopcentrum voor de ondernemer, bewoner en natuurlijk de bezoeker, waarvan wij hopen dat die graag wil terugkeren naar onze stad.

Wij wensen u een prettig verblijf bij uw bezoek.